Reviews leerlingen

Beoordeel een rijschool aan de ervaringen van de leerlingen

Wij kunnen zoveel goeds over onze Rijschool vertellen, maar het is vertrouwder om dit van onze leerlingen te horen. Wil je zelf ook je ervaring delen? Klik de button hieronder.

Luca den Hartog
Luca den Hartog
23:07 09 Nov 21
Met veel plezier hier mijn rijlessen gevolgd. Stefan is duidelijk in zijn uitleg, je weet waar je aan toe bent.In de auto is er altijd plek voor een praatje, maar niet zoveel dat het je afleid. Ik zou het iedereen aanbevelen om hier zijn rijlessen te volgen
Fleur /
Fleur /
15:35 02 Nov 21
Goede rijschool! Duidelijke en eerlijke communicatie. Er wordt goed gekeken naar wat jij nodig hebt om te slagen. Rijbewijs in 1x gehaald 🙂
Bart van Leeuwen
Bart van Leeuwen
20:47 26 Oct 21
Ik heb het altijd goed kunnen vinden met Stefan in de auto. Hij doet zijn werk erg goed. Weet waar die bij je op moet letten en helpt je daar ook bij. Af en toe kan hij ook streng zijn, maar dat is dan ook wel eens nodig. Ik heb dus echt een goede ervaring bij rijschool Arink!
MR L
MR L
11:30 12 Oct 21
Bernard van Berkel
Bernard van Berkel
12:29 09 Sep 21
Geweldige plek om rijles te krijgen. Stefan Arink kan een goede balans vinden tussen streng toespreken en grappen maken zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Je voelt je altijd wel fijn tijdens de rijles, of het nou goed gaat of niet. Hij is erg eerlijk en over het algemeen gewoon een fijne man om mee te praten. Ik zou mensen zeker aanraden om bij hem rijles te nemen, want dan weet je zeker dat het gaat lukken!
Angela Oosten
Angela Oosten
12:05 30 Aug 21
Super rijschool neemt goed de tijd ondanks je eigen onzekerheid.Heeft er voor gezorgd dat ik mijn rijbewijs heb gehaald met zekerheid.Een echte aanrader
Iris verkerk
Iris verkerk
12:34 18 Aug 21
Ondanks de vele uren die Stefan in mij moest stoppen in 1x geslaagd! Altijd met veel plezier rijles gehad! Stefan wist goed wat ik nog moest verbeteren en daar hebben wij hard aan gewerkt. Stefan stelde mij altijd gerust door hier een daar een praatje te houden. Een hele fijne, positieve, eerlijke, gezellige en oprechte rijinstructeur met een fijne auto!Stefan bedankt voor je gezelligheid en fijne leerzame lessen!
Elise Steen redeker
Elise Steen redeker
18:57 28 Jul 21
Het is een helle goed rijschool Stefan is heel rustig en heel aardig hij weet wat hij doet hij kan soms heel streng zijn maar ook aardig en hij werkt goed naar het examen toe daarom ben ik in 1 keer geslaagd
Marco Horn
Marco Horn
09:36 28 Jul 21
Goede, persoonlijke en precieze rijschool. Stefan is altijd heel eerlijk in wat goed gaat en wat nog verbeterd moet worden en is altijd open in hoe lang het nog duurt voor je een examen kan aanvragen. Door de constante voorbereiding en naar het examen toewerken weet je zeker dat als je examen mag doen je er ook echt klaar voor bent en op het juiste niveau zit. Zeker een aanrader!
S Bots
S Bots
13:19 05 Jul 21
Echt een enorm leuke en leerzame tijd gehad bij deze rijschool. Stefan zorgt ervoor dat je je goed op je gemak voelt en op het moment dat je iets fout doet kan hij dit goed aangeven en uitleggen hoe je dit kan verbeteren. Enorm tevreden over mijn tijd bij rijschool Arink. Ik zou het aan iedereen aanraden!
Gerdine Bosch
Gerdine Bosch
13:57 07 Jun 21
Goede rijschool, instructeur houd van een gezellig praatje in de auto maar geeft je ook de rust en kalmte wanneer je die nodig hebt. Hij probeert je het beste uit jezelf te laten halen en je te laten geloven in jezelf.
Sebastiaan de Haan
Sebastiaan de Haan
11:07 24 May 21
Een fijne rijschool, altijd dezelfde rijinstructeur die tot het einde de puntjes op de i wil zetten om je te laten slagen. Hij kan je goed scherp houden om fouten te voorkomen en je merkt dat je elke les iets leert.
Janneke Albert
Janneke Albert
08:38 09 May 21
Fijne rijinstructeur, is eerlijk en geeft opbouwende kritiek en denkt goed mee wat jij nodig hebt.
PrimeMedia NL
PrimeMedia NL
13:07 29 Apr 21
Een goede rijschool, heerlijke lesauto en een hele aardige instructeur.
Roberto Wielandt
Roberto Wielandt
14:28 05 Oct 20
Stefan is eerlijk, duidelijk en rustig tegelijk. Als het even niet goed gaat, dan krijg je opbouwende kritiek. Dit vertelt hij duidelijk, waardoor je ook snel vooruitgang boekt. Ondanks het serieuze vak, brengt hij ook humor en is hij ook soms in voor een praatje. Juist de combinatie tussen duidelijke instructies én de relaxte benadering, zorgen dat je met een goed gevoel achter het stuur zit.
Joeri van Es
Joeri van Es
11:00 06 Jul 20
Truusje Zwart
Truusje Zwart
15:58 19 Jun 19
Slechte rijschool, die mijn inziens zelf zijn reviews plaatst. De enige mindere reviews komen exact overeen met onze ervaring. Erg ontactisch en negatief reageren terwijl je rijdt, waardoor je nog meer je zelfvertrouwen verliest. Zegt veel lessen te laat af, waardoor je geen nieuwe kunt inboeken omdat hij vol is. Zou deze rijschool bij niemand aanschrijven !
Femke W
Femke W
21:08 01 Feb 19
js_loader