Reviews leerlingen

Beoordeel een rijschool aan de ervaringen van de leerlingen

Wij kunnen zoveel goeds over onze Rijschool vertellen, maar het is vertrouwder om dit van onze leerlingen te horen. Wil je zelf ook je ervaring delen? Klik de button hieronder.

Tobias de Bruin
Tobias de Bruin
1707678040
Super fijne rijschool! Je merkt je vooruitgang snel en Stefan geeft goede feedback op je autorijden, waarbij hij duidelijk aangeeft waar je nog aan kan werken. Voor de rest is het een hele chille instructeur waarmee je goed een praatje kan maken.
Robin de Bruin
Robin de Bruin
1706809976
Stefan is een fijne rij instructeur die duidelijk uitlegt wat je minpuntjes zijn en laat je er goed aan werken zodat je vertrouwen krijgt in het auto rijden. Verder is het een rustige vent waarmee je een leuk gesprek kan voeren. Vandaag in 1 keer geslaagd.
ivo hoek
ivo hoek
1705332861
Hele aardig en rustige rijinstructeur waar je makkelijk een praatje mee kan maken tijdens het rijden. Zit niet te backseat rijden en geeft goede feedback op je fouten. Ook is het gebruikte systeem voor het maken van afspraken heel handig, en simpel te gebruiken.
Lisette de Boer
Lisette de Boer
1702061193
Fijne rijschool! Stefan kijkt goed naar wat jij nodig hebt en neemt daar de tijd voor. Er is duidelijke en eerlijke feedback na elke les waardoor je jezelf alleen maar goed kan verbeteren. Tijdens de serieuze lessen is er ook altijd tijd voor een grapje, wat de sfeer heel ontspannen maakt! Zeer tevreden.
Ik heb met plezier achter het stuur gezeten met Stefan naast me als instructeur! Elke les was altijd lachen en waar het moest waren we beide serieus. Door de feedback na de lessen ging elke rijles weer beter en uiteindelijk was het moment daar. Het afrijden ging super goed en het praatje wat we hadden op weg naar het CBR heeft me veel rust gegeven. Geslaagd!!!Stefan,Bedankt voor het super leuke en vooral leerzame jaar met jou als instructeur! Blijf zo doorgaan en wie weet zien we elkaar op de weg!
Top rijschool! Hij neemt goed de tijd voor je en je groeit snel door. Je weet hoever je bent en wat je nog moet doen. Altijd gezellig in de auto wat erg belangrijk is.
Na een poos gelest te hebben ben ik vandaag toch echt in 1x geslaagd! Stefans geduld en vertrouwen hebben hier flink bij geholpen. Hij kan af en toe wel eens streng zijn maar als je aangeeft dat je het liever anders wilt kan hij zich hier goed op aanpassen ;)Tijdens de lessen is er tussen feedback door ook tijd voor een gezellig gesprekje en een paar grapjes, wat de sfeer luchtig houdt.Ik heb geen spijt van mijn keuze en ben blij dat ik mijn rijbewijs bij rijschool Arink heb mogen halen.En nog bedankt voor de slagroomtaart Stefan! 🙂
F
F
1689691623
Geweldige lessen gehad. Ook al had ik in het begin moeite mee met het rijden ondanks dat, toch mijn rijbewijs gehaald. Top Rijschool!
Sam
Sam
1685617731
Erg leuke tijd gehad en in 1 keer geslaagd met dank aan de fijne lessen van Stefan!
Jelt Langeveld
Jelt Langeveld
1683747869
Lekker praten en een grapje, en ondertussen goed auto leren rijden! Ik heb het bij Stefan enorm naar m’n zin gehad. Stefan levert scherpe kritiek waar je altijd van leert. Hij gaf mij uiteindelijk veel zelfvertrouwen en ik heb mijn praktijkexamen dus ook in 1 keer gehaald!
Julian Jansen
Julian Jansen
1679766868
Fijne lessen gehad en in 1 keer geslaagd! Directe en duidelijke feedback waar je direct wat mee kan.
Mike Xue
Mike Xue
1679178823
Hoewel Stefan een nuchtere en directe vent is, voel je je wel altijd op je gemak tijdens de lessen. Ik heb veel geleerd tijdens de lessen en goede persoonlijke feedback gekregen maar vond Stefan af en toe in de herhaling vallen bij het voor- of nabespreken, wat ten koste gaat van de tijd waar je daadwerkelijk aan het rijden bent. Aan de andere kant wordt het wel duidelijk waar je echt op moet gaan letten. Mijn prakijk werd heel laat ingepland waardoor ik pas 7 maanden nadat ik mijn theorie had gehaald kon afrijden en een aantal maanden pauze van lessen had genomen. In de laatste weken voorafgaand aan mijn examen hebben we wel veel gefocust op de puntjes van de i van mijn rijgedrag en het examen in het algemeen. Zo heb ik mn rijbewijs gewoon in 1 keer gehaald. Kortom: weinig te klagen en prima rijschool!
Zeer goede rijschool, Altijd met plezier gelest en uiteraard in éen keer geslaagd🎉
Justin Smith
Justin Smith
1674754084
goede rijschool. hij zegt waar t op staat.toffe vent!
Angelos Pappas
Angelos Pappas
1672347699
Fijne en gezellige rij instructeur. Feedback is altijd eerlijk en direct wat naar mijn mening een hele goede manier van leren is.
Jeffrey Bos
Jeffrey Bos
1670439003
Met veel plezier de rijlessen gevolgd bij deze rijschool. Goede feedback ontvangen bij de rijlessen en op het eind nog wat extra lessen gehad om met een goed gevoel het examen in te gaan. Bedankt Stefan!
Caitlin Buijs
Caitlin Buijs
1670273266
Fijne rijschool. Stefan neemt de tijd voor je en kijkt goed naar wat jij nodig hebt. In 1 keer geslaagd dankzij de extra tijd die we erin hebben gestoken. Bedankt voor alle lessen en tijd🥳
melanie herrema
melanie herrema
1652373850
Stefan heeft er voor gezorgd dat onze zoon in 1e keer is geslaagd!Hij neemt echt 1 op 1 tijd, en legt alles duidelijk uit.Echt een aanrader!
Theun
Theun
1649264219
Erg fijne en duidelijke rij-instructeur. Is streng waar nodig en geeft goede opbouwende kritiek. Stefan zorgt ervoor dat je vol vertrouwen je examen in gaat!
steven deklas
steven deklas
1648674149
Top rijschool, altijd gezellig tijdens de lessen en geeft duidelijk aan wat jij nodig hebt om te slagen. Bedankt Stefan!
Bedankt Stefan voor de begeleiding en de gesprekken. Voor iemand die last heeft van faalangst en onzeker is achter het stuur is het mij toch gelukt om in 1x te slagen. Met al je geduld, goede uitleg en humor raad ik autorijschool Arink zeker aan.
Erg goede rijschool! Met een vriendelijke en duidelijke instructeur die je goed naar je examen toe begeleid.
Koen den Elzen
Koen den Elzen
1642081127
Fijne rijinstructeur, die je goed leert auto rijden.
Malou Chavernac
Malou Chavernac
1641910315
Fijne rijschool en altijd gezellig in de auto. Er word gekeken naar wat jij nodig hebt om te slagen. Ook word er goed de tijd voor je genomen. Rijbewijs in 1x gehaald 🙂
katheryn P
katheryn P
1641382723
Great school, Stefan is an amazing teacher. He explains everything in a nice way even for a foreign student. I recommend him, I passed in my first attempt.
Luca den Hartog
Luca den Hartog
1636499245
Met veel plezier hier mijn rijlessen gevolgd. Stefan is duidelijk in zijn uitleg, je weet waar je aan toe bent.In de auto is er altijd plek voor een praatje, maar niet zoveel dat het je afleid. Ik zou het iedereen aanbevelen om hier zijn rijlessen te volgen
Fleur /
Fleur /
1635867323
Goede rijschool! Duidelijke en eerlijke communicatie. Er wordt goed gekeken naar wat jij nodig hebt om te slagen. Rijbewijs in 1x gehaald 🙂
Ik heb het altijd goed kunnen vinden met Stefan in de auto. Hij doet zijn werk erg goed. Weet waar die bij je op moet letten en helpt je daar ook bij. Af en toe kan hij ook streng zijn, maar dat is dan ook wel eens nodig. Ik heb dus echt een goede ervaring bij rijschool Arink!
Mitchel R Lange
Mitchel R Lange
1634038231
Geweldige plek om rijles te krijgen. Stefan Arink kan een goede balans vinden tussen streng toespreken en grappen maken zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Je voelt je altijd wel fijn tijdens de rijles, of het nou goed gaat of niet. Hij is erg eerlijk en over het algemeen gewoon een fijne man om mee te praten. Ik zou mensen zeker aanraden om bij hem rijles te nemen, want dan weet je zeker dat het gaat lukken!
Angela Oosten
Angela Oosten
1630325136
Super rijschool neemt goed de tijd ondanks je eigen onzekerheid.Heeft er voor gezorgd dat ik mijn rijbewijs heb gehaald met zekerheid.Een echte aanrader
Iris verkerk
Iris verkerk
1629290095
Ondanks de vele uren die Stefan in mij moest stoppen in 1x geslaagd! Altijd met veel plezier rijles gehad! Stefan wist goed wat ik nog moest verbeteren en daar hebben wij hard aan gewerkt. Stefan stelde mij altijd gerust door hier een daar een praatje te houden. Een hele fijne, positieve, eerlijke, gezellige en oprechte rijinstructeur met een fijne auto!Stefan bedankt voor je gezelligheid en fijne leerzame lessen!
Het is een helle goed rijschool Stefan is heel rustig en heel aardig hij weet wat hij doet hij kan soms heel streng zijn maar ook aardig en hij werkt goed naar het examen toe daarom ben ik in 1 keer geslaagd
Marco Horn
Marco Horn
1627464981
Goede, persoonlijke en precieze rijschool. Stefan is altijd heel eerlijk in wat goed gaat en wat nog verbeterd moet worden en is altijd open in hoe lang het nog duurt voor je een examen kan aanvragen. Door de constante voorbereiding en naar het examen toewerken weet je zeker dat als je examen mag doen je er ook echt klaar voor bent en op het juiste niveau zit. Zeker een aanrader!
S Bots
S Bots
1625491161
Echt een enorm leuke en leerzame tijd gehad bij deze rijschool. Stefan zorgt ervoor dat je je goed op je gemak voelt en op het moment dat je iets fout doet kan hij dit goed aangeven en uitleggen hoe je dit kan verbeteren. Enorm tevreden over mijn tijd bij rijschool Arink. Ik zou het aan iedereen aanraden!
Gerdine Bosch
Gerdine Bosch
1623074263
Goede rijschool, instructeur houd van een gezellig praatje in de auto maar geeft je ook de rust en kalmte wanneer je die nodig hebt. Hij probeert je het beste uit jezelf te laten halen en je te laten geloven in jezelf.
Een fijne rijschool, altijd dezelfde rijinstructeur die tot het einde de puntjes op de i wil zetten om je te laten slagen. Hij kan je goed scherp houden om fouten te voorkomen en je merkt dat je elke les iets leert.
PrimeMedia NL
PrimeMedia NL
1619701664
Een goede rijschool, heerlijke lesauto en een hele aardige instructeur.
Stefan is eerlijk, duidelijk en rustig tegelijk. Als het even niet goed gaat, dan krijg je opbouwende kritiek. Dit vertelt hij duidelijk, waardoor je ook snel vooruitgang boekt. Ondanks het serieuze vak, brengt hij ook humor en is hij ook soms in voor een praatje. Juist de combinatie tussen duidelijke instructies én de relaxte benadering, zorgen dat je met een goed gevoel achter het stuur zit.
Joeri van Es
Joeri van Es
1594033214
Truusje Zwart
Truusje Zwart
1560959936
Slechte rijschool, die mijn inziens zelf zijn reviews plaatst. De enige mindere reviews komen exact overeen met onze ervaring. Erg ontactisch en negatief reageren terwijl je rijdt, waardoor je nog meer je zelfvertrouwen verliest. Zegt veel lessen te laat af, waardoor je geen nieuwe kunt inboeken omdat hij vol is. Zou deze rijschool bij niemand aanschrijven !
Femke W
Femke W
1549055330
js_loader