Reviews leerlingen

Beoordeel een rijschool aan de ervaringen van de leerlingen

Wij kunnen zoveel goeds over onze Rijschool vertellen, maar het is vertrouwder om dit van onze leerlingen te horen. Wil je zelf ook je ervaring delen? Klik de button hieronder.

Super fijne rijschool!!Moest halverwege stoppen met medische redenen en kon daarna direct weer verder met lessen.fijne instructeur
Reactie van de eigenaar: Super gedaan !!!!!Ps. Nog bedankt voor de tompouce Gr.Stefan
Super fijne rijschool! Je merkt je vooruitgang snel en Stefan geeft goede feedback op je autorijden, waarbij hij duidelijk aangeeft waar je nog aan kan werken. Voor de rest is het een hele chille instructeur waarmee je goed een praatje kan maken.
Reactie van de eigenaar: Top gedaan !!!& Bedankt voor je feedback.
Stefan is een fijne rij instructeur die duidelijk uitlegt wat je minpuntjes zijn en laat je er goed aan werken zodat je vertrouwen krijgt in het auto rijden. Verder is het een rustige vent waarmee je een leuk gesprek kan voeren. Vandaag in 1 keer geslaagd.
Reactie van de eigenaar: GEFELICITEERD harde werker !!!!! Zie je op de weg ( in je Mazda mx5)
Hele aardig en rustige rijinstructeur waar je makkelijk een praatje mee kan maken tijdens het rijden. Zit niet te backseat rijden en geeft goede feedback op je fouten. Ook is het gebruikte systeem voor het maken van afspraken heel handig, en simpel te gebruiken.
Reactie van de eigenaar: Hee Ivo, Bedankt voor het vertrouwen in de Rijschool!!!!
Fijne rijschool! Stefan kijkt goed naar wat jij nodig hebt en neemt daar de tijd voor. Er is duidelijke en eerlijke feedback na elke les waardoor je jezelf alleen maar goed kan verbeteren. Tijdens de serieuze lessen is er ook altijd tijd voor een grapje, wat de sfeer heel ontspannen maakt! Zeer tevreden.
Reactie van de eigenaar: Zal Bodegraven missen ha..ha.... TOP gedaan hoor.Bedankt voor het rijden bij mij
Ik heb met plezier achter het stuur gezeten met Stefan naast me als instructeur! Elke les was altijd lachen en waar het moest waren we beide serieus. Door de feedback na de lessen ging elke rijles weer beter en uiteindelijk was het moment daar. Het afrijden ging super goed en het praatje wat we hadden op weg naar het CBR heeft me veel rust gegeven. Geslaagd!!!Stefan,Bedankt voor het super leuke en vooral leerzame jaar met jou als instructeur! Blijf zo doorgaan en wie weet zien we elkaar op de weg!
Reactie van de eigenaar: Top gereden.
Top rijschool! Hij neemt goed de tijd voor je en je groeit snel door. Je weet hoever je bent en wat je nog moet doen. Altijd gezellig in de auto wat erg belangrijk is.
Reactie van de eigenaar: HEE Jannes,Ondertussen al wat kilometers gemaakt denk ik.Bedankt voor jullie vertrouwen in mij.Gr. Stefan
Tijdens de lessen is er tussen feedback door ook tijd voor een gezellig gesprekje en een paar grapjes, wat de sfeer luchtig houdt.Ik heb geen spijt van mijn keuze en ben blij dat ik mijn rijbewijs bij rijschool Arink heb mogen halen.En nog bedankt voor de slagroomtaart Stefan! 🙂
Reactie van de eigenaar: Gefeliciteerd Kellie !!Wat heb jij een overwinningen je jezelf geboekt( Respect !! ).Veel plezier met je rijbewijs en stuur nog even een foto als je je eigen autootje hebt !!!!!Gr. Stefan
Geweldige lessen gehad. Ook al had ik in het begin moeite mee met het rijden ondanks dat, toch mijn rijbewijs gehaald. Top Rijschool!
Reactie van de eigenaar: Hoi hoi,,Ondanks wat tegenslag ( lees stress ) toch super door gezet !!!!!
Erg leuke tijd gehad en in 1 keer geslaagd met dank aan de fijne lessen van Stefan!
Reactie van de eigenaar: Hoi Sam ,Gefeliciteerd man.!!!!! Lekker gewerkt
Lekker praten en een grapje, en ondertussen goed auto leren rijden! Ik heb het bij Stefan enorm naar m’n zin gehad. Stefan levert scherpe kritiek waar je altijd van leert. Hij gaf mij uiteindelijk veel zelfvertrouwen en ik heb mijn praktijkexamen dus ook in 1 keer gehaald!
Reactie van de eigenaar: Heee Jelt,Bedankt voor het rijden bij mij en je feedback
Fijne lessen gehad en in 1 keer geslaagd! Directe en duidelijke feedback waar je direct wat mee kan.
Reactie van de eigenaar: Hoi Julian,Top gedaan en bedankt voor je vertrouwen in de rijschool !!!.Gr. Stefan
Hoewel Stefan een nuchtere en directe vent is, voel je je wel altijd op je gemak tijdens de lessen. Ik heb veel geleerd tijdens de lessen en goede persoonlijke feedback gekregen maar vond Stefan af en toe in de herhaling vallen bij het voor- of nabespreken, wat ten koste gaat van de tijd waar je daadwerkelijk aan het rijden bent. Aan de andere kant wordt het wel duidelijk waar je echt op moet gaan letten. Mijn prakijk werd heel laat ingepland waardoor ik pas 7 maanden nadat ik mijn theorie had gehaald kon afrijden en een aantal maanden pauze van lessen had genomen. In de laatste weken voorafgaand aan mijn examen hebben we wel veel gefocust op de puntjes van de i van mijn rijgedrag en het examen in het algemeen. Zo heb ik mn rijbewijs gewoon in 1 keer gehaald. Kortom: weinig te klagen en prima rijschool!
Zeer goede rijschool, Altijd met plezier gelest en uiteraard in éen keer geslaagd🎉
Reactie van de eigenaar: Hoi Bart,Top gedaan !!. Zie je binnenkort wel op de weg( in je Cupra !!) Ha..ha..
goede rijschool. hij zegt waar t op staat.toffe vent!
Reactie van de eigenaar: Hoi Justin,Bedankt voor je review !!.Ps. Je broer is ook van harte welkom !!!
Fijne en gezellige rij instructeur. Feedback is altijd eerlijk en direct wat naar mijn mening een hele goede manier van leren is.
Reactie van de eigenaar: Hoi Angelos,Bedankt voor je feedback !!!. Zie je op de weg !!
Met veel plezier de rijlessen gevolgd bij deze rijschool. Goede feedback ontvangen bij de rijlessen en op het eind nog wat extra lessen gehad om met een goed gevoel het examen in te gaan. Bedankt Stefan!
Reactie van de eigenaar: Dank je voor je review. Mooie rit neergezet !!!!!
Fijne rijschool. Stefan neemt de tijd voor je en kijkt goed naar wat jij nodig hebt. In 1 keer geslaagd dankzij de extra tijd die we erin hebben gestoken. Bedankt voor alle lessen en tijd🥳
Reactie van de eigenaar: Een Topper ben je !!!!!!.Wens je veel veilige kilometers toe !!!
Stefan heeft er voor gezorgd dat onze zoon in 1e keer is geslaagd!Hij neemt echt 1 op 1 tijd, en legt alles duidelijk uit.Echt een aanrader!
Reactie van de eigenaar: Hoi hoi ,Bedankt voor de leuke review. Heeft ie toch maar effe gedaan( TOPPER ).
Erg fijne en duidelijke rij-instructeur. Is streng waar nodig en geeft goede opbouwende kritiek. Stefan zorgt ervoor dat je vol vertrouwen je examen in gaat!
Reactie van de eigenaar: Hee Theun,Top gedaan jongen.Bedankt voor je review. Zie je op de weg !!!!
Top rijschool, altijd gezellig tijdens de lessen en geeft duidelijk aan wat jij nodig hebt om te slagen. Bedankt Stefan!
Reactie van de eigenaar: Hoi Steven,Bedankt voor je review!!Hoop dat inmiddels je wekker het weer doet ha..ha...
Bedankt Stefan voor de begeleiding en de gesprekken. Voor iemand die last heeft van faalangst en onzeker is achter het stuur is het mij toch gelukt om in 1x te slagen. Met al je geduld, goede uitleg en humor raad ik autorijschool Arink zeker aan.
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor je review. Door hard werken en doorzetten een mooi resultaat behaald !!!!
Erg goede rijschool! Met een vriendelijke en duidelijke instructeur die je goed naar je examen toe begeleid.
Reactie van de eigenaar: Dank je voor je review. Door hard werken mooi je doel bereikt !!Gr. Stefan
Fijne rijinstructeur, die je goed leert auto rijden.
Reactie van de eigenaar: Hoi Koen , Bedankt voor het rijden bij mij!! TOPPER !!
Fijne rijschool en altijd gezellig in de auto. Er word gekeken naar wat jij nodig hebt om te slagen. Ook word er goed de tijd voor je genomen. Rijbewijs in 1x gehaald 🙂
Reactie van de eigenaar: Hard werken wordt beloond !!. Top gedaan.Bedankt voor je review.
Great school, Stefan is an amazing teacher. He explains everything in a nice way even for a foreign student. I recommend him, I passed in my first attempt.
Reactie van de eigenaar: Thank you for the nice feedback. See you on the road !!
Met veel plezier hier mijn rijlessen gevolgd. Stefan is duidelijk in zijn uitleg, je weet waar je aan toe bent.In de auto is er altijd plek voor een praatje, maar niet zoveel dat het je afleid. Ik zou het iedereen aanbevelen om hier zijn rijlessen te volgen
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor je feedback. Zie je op de weg ( of kartbaan ha ha... )
Goede rijschool! Duidelijke en eerlijke communicatie. Er wordt goed gekeken naar wat jij nodig hebt om te slagen. Rijbewijs in 1x gehaald 🙂
Reactie van de eigenaar: Hoi Fleur,Top gedaan!!!!!
Ik heb het altijd goed kunnen vinden met Stefan in de auto. Hij doet zijn werk erg goed. Weet waar die bij je op moet letten en helpt je daar ook bij. Af en toe kan hij ook streng zijn, maar dat is dan ook wel eens nodig. Ik heb dus echt een goede ervaring bij rijschool Arink!
Reactie van de eigenaar: Hoi Bart ,Bedankt voor je eerlijke review. Door je goede focus heb je mooi je rijbewijs te pakken.Zie je op de weg !!!!
Geweldige plek om rijles te krijgen. Stefan Arink kan een goede balans vinden tussen streng toespreken en grappen maken zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Je voelt je altijd wel fijn tijdens de rijles, of het nou goed gaat of niet. Hij is erg eerlijk en over het algemeen gewoon een fijne man om mee te praten. Ik zou mensen zeker aanraden om bij hem rijles te nemen, want dan weet je zeker dat het gaat lukken!
Super rijschool neemt goed de tijd ondanks je eigen onzekerheid.Heeft er voor gezorgd dat ik mijn rijbewijs heb gehaald met zekerheid.Een echte aanrader
Reactie van de eigenaar: Hoi Annie,Super gedaan. Na al die jaren van twijfel heb je toch doorgezet !!!.Gefeliciteerd kanjer!!!
Ondanks de vele uren die Stefan in mij moest stoppen in 1x geslaagd! Altijd met veel plezier rijles gehad! Stefan wist goed wat ik nog moest verbeteren en daar hebben wij hard aan gewerkt. Stefan stelde mij altijd gerust door hier een daar een praatje te houden. Een hele fijne, positieve, eerlijke, gezellige en oprechte rijinstructeur met een fijne auto!Stefan bedankt voor je gezelligheid en fijne leerzame lessen!
Reactie van de eigenaar: Hoi Iris,Bedankt voor je leuke reactie !!!!Ik wens je veel veilige kilometers toe in je "Mini"gr. Stefan
Het is een helle goed rijschool Stefan is heel rustig en heel aardig hij weet wat hij doet hij kan soms heel streng zijn maar ook aardig en hij werkt goed naar het examen toe daarom ben ik in 1 keer geslaagd
Reactie van de eigenaar: Hoi Elise,Bedankt voor je eerlijke review. Zie je op de weg !!!
Goede, persoonlijke en precieze rijschool. Stefan is altijd heel eerlijk in wat goed gaat en wat nog verbeterd moet worden en is altijd open in hoe lang het nog duurt voor je een examen kan aanvragen. Door de constante voorbereiding en naar het examen toewerken weet je zeker dat als je examen mag doen je er ook echt klaar voor bent en op het juiste niveau zit. Zeker een aanrader!
Reactie van de eigenaar: Hee Marco ,Wat een topper ben jij !!.Door je enorme doorzettingsvermogen heb je het toch geflikt.Bedankt voor je vertrouwen in mij !!
Echt een enorm leuke en leerzame tijd gehad bij deze rijschool. Stefan zorgt ervoor dat je je goed op je gemak voelt en op het moment dat je iets fout doet kan hij dit goed aangeven en uitleggen hoe je dit kan verbeteren. Enorm tevreden over mijn tijd bij rijschool Arink. Ik zou het aan iedereen aanraden!
Reactie van de eigenaar: Hoi Sem ,Bedankt voor je leuke feedback. Was altijd gezellig. En ondanks alle corona perikelen mooi in 1x geslaagd.Top gedaan !!Gr. Stefan
Goede rijschool, instructeur houd van een gezellig praatje in de auto maar geeft je ook de rust en kalmte wanneer je die nodig hebt. Hij probeert je het beste uit jezelf te laten halen en je te laten geloven in jezelf.
Reactie van de eigenaar: Hoi Gerdine , Bedankt voor je positieve review
Een fijne rijschool, altijd dezelfde rijinstructeur die tot het einde de puntjes op de i wil zetten om je te laten slagen. Hij kan je goed scherp houden om fouten te voorkomen en je merkt dat je elke les iets leert.
Reactie van de eigenaar: Hoi Bas ,Bedankt voor je duidelijke review.Zie je op de weg.
Een goede rijschool, heerlijke lesauto en een hele aardige instructeur.
Stefan is eerlijk, duidelijk en rustig tegelijk. Als het even niet goed gaat, dan krijg je opbouwende kritiek. Dit vertelt hij duidelijk, waardoor je ook snel vooruitgang boekt. Ondanks het serieuze vak, brengt hij ook humor en is hij ook soms in voor een praatje. Juist de combinatie tussen duidelijke instructies én de relaxte benadering, zorgen dat je met een goed gevoel achter het stuur zit.
Slechte rijschool, die mijn inziens zelf zijn reviews plaatst. De enige mindere reviews komen exact overeen met onze ervaring. Erg ontactisch en negatief reageren terwijl je rijdt, waardoor je nog meer je zelfvertrouwen verliest. Zegt veel lessen te laat af, waardoor je geen nieuwe kunt inboeken omdat hij vol is. Zou deze rijschool bij niemand aanschrijven !
js_loader