Reviews leerlingen

Beoordeel een rijschool aan de ervaringen van de leerlingen

Wij kunnen zoveel goeds over onze Rijschool vertellen, maar het is vertrouwder om dit van onze leerlingen te horen. Wil je zelf ook je ervaring delen? Klik de button hieronder.

Gerdine Bosch
Gerdine Bosch
13:57 07 Jun 21
Goede rijschool, instructeur houd van een gezellig praatje in de auto maar geeft je ook de rust en kalmte wanneer je die nodig hebt. Hij probeert je het beste uit jezelf te laten halen en je te laten geloven in jezelf.
Sebastiaan de Haan
Sebastiaan de Haan
11:07 24 May 21
Een fijne rijschool, altijd dezelfde rijinstructeur die tot het einde de puntjes op de i wil zetten om je te laten slagen. Hij kan je goed scherp houden om fouten te voorkomen en je merkt dat je elke les iets leert.
Janneke Albert
Janneke Albert
08:38 09 May 21
Fijne rijinstructeur, is eerlijk en geeft opbouwende kritiek en denkt goed mee wat jij nodig hebt.
PrimeMedia NL
PrimeMedia NL
13:07 29 Apr 21
Een goede rijschool, heerlijke lesauto en een hele aardige instructeur.
Roberto Wielandt
Roberto Wielandt
14:28 05 Oct 20
Stefan is eerlijk, duidelijk en rustig tegelijk. Als het even niet goed gaat, dan krijg je opbouwende kritiek. Dit vertelt hij duidelijk, waardoor je ook snel vooruitgang boekt. Ondanks het serieuze vak, brengt hij ook humor en is hij ook soms in voor een praatje. Juist de combinatie tussen duidelijke instructies én de relaxte benadering, zorgen dat je met een goed gevoel achter het stuur zit.
Joeri van Es
Joeri van Es
11:00 06 Jul 20
Truusje Zwart
Truusje Zwart
15:58 19 Jun 19
Slechte rijschool, die mijn inziens zelf zijn reviews plaatst. De enige mindere reviews komen exact overeen met onze ervaring. Erg ontactisch en negatief reageren terwijl je rijdt, waardoor je nog meer je zelfvertrouwen verliest. Zegt veel lessen te laat af, waardoor je geen nieuwe kunt inboeken omdat hij vol is. Zou deze rijschool bij niemand aanschrijven !
Femke W
Femke W
21:08 01 Feb 19