Onze rijlessen

Wij geven autorijlessen in de regio’s Alphen aan den Rijn en Leiden.

Wij halen jou voor elke rijles op en zetten je weer netjes af. Wij houden jouw voortgang nauwlettend in de gaten, zodat je kunt rekenen op een persoonlijk lesprogramma.

Proefles volgen?

Wil je kennismaken met onze rijschool en onze manier van lesgeven? Vraag een proefles aan ter kennismaking.

Autorijschool Arink

Wanneer je jouw rijbewijs wilt halen is het volgen van rijlessen benodigd. Autorijschool Arink is al sinds 2005 actief met het geven van rijlessen, daarvoor heeft eigenaar Stefan Arink meerdere jaren ervaring opgedaan bij een erkende rijschool.

Om jouw autorijbewijs te halen volg je rijlessen en bestudeer je de theorie. Na verloop van tijd volg je een theorie-examen, wordt er een tussentijdse toets afgenomen en kun je aan het eind van de rijopleiding een praktijkexamen afleggen.

Naar aanleiding van jouw eerste proefles bieden we een lespakket aan of kun je rijlessen los afnemen. Het behalen van het praktijkexamen doe je in jouw eigen tempo. Lukt het je om het autorijden snel onder de knie te krijgen? Dan kun je snel praktijkexamen doen. Als je er meer tijd voor nodig hebt dan is dat ook prima. Autorijschool Arink laat je het liefst in één keer slagen!

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze lesmethode

Samen stellen we een lespakket samen en tijdens de rijopleiding wordt dit naar aanleiding van de vorderingen die worden gemaakt bijgesteld. Heb je al eens praktijkexamen afgelegd bij een andere autorijschool en ben je niet geslaagd?

Ook dan kan Autorijschool Arink jou helpen! We kunnen de laatste verbeterpunten bijschaven en een volgend praktijkexamen inplannen zodat je jouw autorijbewijs alsnog kunt halen.

Op zoek naar een Rijschool in Alphen aan den Rijn en omgeving? Vraag een proefles aan!