Rijles in Alphen aan den Rijn bij Autorijschool Arink

Wil je rijles volgen in Alphen aan den Rijn of omgeving? Autorijschool Arink is gevestigd in Alpen aan den Rijn en actief in de gehele regio. Wij verwelkomen je graag en staan klaar om je op een enthousiaste manier te helpen met het behalen van je rijopleiding. Via deze pagina ontdek je hoe onze lesmethode werkt en hoe je direct een afspraak kunt maken. Je kunt ons benaderen voor jouw eerste rijles maar natuurlijk ook wanneer je al eerder rijlessen gevolgd hebt.

wegwijzer

Rijles in Alphen aan den Rijn en omgeving

Wanneer je jouw rijbewijs wilt halen is het volgen van rijlessen benodigd. Autorijschool Arink is al sinds 2005 actief met het geven van rijlessen, daarvoor heeft eigenaar Stefan Arink meerdere jaren ervaring opgedaan bij een erkende rijschool.

Om jouw autorijbewijs te halen volg je rijlessen en bestudeer je de theorie. Na verloop van tijd volg je een theorie-examen, wordt er een tussentijdse toets afgenomen en kun je aan het eind van de rijopleiding een praktijkexamen afleggen.

Naar aanleiding van jouw eerste proefles bieden we een lespakket aan of kun je rijlessen los afnemen. Het behalen van het praktijkexamen doe je in jouw eigen tempo. Lukt het je om het autorijden snel onder de knie te krijgen? Dan kun je snel praktijkexamen doen. Als je er meer tijd voor nodig hebt dan is dat ook prima. Autorijschool Arink laat je het liefst in één keer slagen!

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Lesmethode van Autorijschool Arink

Samen stellen we een lespakket samen en tijdens de rijopleiding wordt dit naar aanleiding van de vorderingen die worden gemaakt bijgesteld. Heb je al eens praktijkexamen afgelegd bij een andere autorijschool en ben je niet geslaagd? Ook dan kan Autorijschool Arink jou helpen! We kunnen de laatste verbeterpunten bijschaven en een volgend praktijkexamen inplannen zodat je jouw autorijbewijs alsnog kunt halen.

De rijlessen worden gevolgd in een Mazda CX-30 die voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen.

Arink autorijles
Arink rijles

Voordelen van rijles bij Autorijschool Arink

• Jouw praktijkexamen snel halen met onze professionele rijlessen

• Je kunt al rijlessen volgen vanaf 16,5 jaar

• Autorijschool Arink geeft rijles in een Mazda CX-30

• Je kunt rijlessen los afnemen of in een pakket

• Onze rijschool is actief in Leiden en omgeving

Via deze link kan je de tarieven van onze rijlessen zien.

Afspraak maken voor je (eerste) rijles in Leiden of omgeving

Maak direct een afspraak via stefan@autorijschoolarink.nl of bel naar 06 23 92 57 97 voor jouw eerste rijles.

 
Gereden kilometers
 
Geslaagden
 
Cursisten