Proefles autorijden in Alphen aan de Rijn bij Autorijschool Arink

Wil je een proefles volgen bij een erkende rijschool in de regio Alphen aan den Rijn? Autorijschool Arink is actief in Alphen aan den Rijn, Leiden en omgeving! Wij zijn bedreven in het geven van autorijlessen en kunnen een vliegende start aan jouw rijopleiding geven met een proefles. Je kunt je inschrijven voor een proefles door te bellen naar 06 23 92 57 97 of per e-mail via stefan@autorijschoolarink.nl.

Arink lesmethode

Hoe werkt een proefles?

Bij een proefles autorijden vinden we het belangrijk dat je kennismaakt met het besturen van een auto. We beginnen met de basisbeginselen van het autorijden en leren je vanuit onze beproefde methodes hoe een auto bestuurd wordt. Zo eindigt jouw proefles met een vertrouwd gevoel en kun je enthousiast aan jouw rijopleiding beginnen. Tijdens jouw proefles kunnen we alles vertellen over het lesprogramma en de lespakketten die we aanbieden. We vertellen je precies wat het kost en maken na jouw proefles een inschatting welk lespakket het best bij je past. Ons advies tijdens deze eerste proefles wordt gegeven vanuit de ervaring die wij al sinds 2005 met Autorijschool Arink hebben opgebouwd. Wij streven naar een lesprogramma waarmee de kans het grootst is dat je jouw praktijkexamen in één keer behaalt.

Lesmethode van Autorijschool Arink

Autorijschool Arink analyseert vanaf jouw eerste proefles hoe het autorijden je vergaat. Zo kunnen we ons focussen op de verbeterpunten en wordt het lesprogramma verder op jou afgestemd. Al tijdens jouw eerste proefles kunnen we een inschatting maken van het lespakket dat je nodig hebt en hoe het lesprogramma ongeveer wordt samengesteld. Aan de hand van de vorderingen die je maakt is het altijd mogelijk om extra rijlessen af te nemen. Mocht je onverhoopt je praktijkexamen toch niet in één keer halen, dan werken we er samen aan om je de volgende keer wel te laten slagen.

Arink lesmethode
Arink lesmethode

Voordelen van proefles en rijopleiding bij Autorijschool Arink

• Kennismaken met je instructeur

• In 90 minuten leer je de basis van het autorijden

• Wij schatten in hoeveel lessen je nodig hebt

• Je kunt zowel losse lessen afnemen als een lespakket

• We richten ons op een rijopleiding die op jou is afgestemd

Afspraak maken voor je proefles autorijden in Alphen aan den Rijn of omgeving

Maak direct een afspraak via stefan@autorijschoolarink.nl of bel naar 06 23 92 57 97 voor jouw eerste rijles.

 
Gereden kilometers
 
Geslaagden
 
Cursisten