Praktijkexamen halen met Autorijschool Arink

Voor het autorijbewijs moet je een theorie- en een praktijkexamen halen. Autorijschool Arink is gespecialiseerd in lesprogramma’s die op de examenkandidaat zijn afgestemd. Op deze pagina ontdek je hoe het praktijkexamen precies werkt en op welke manier Autorijschool Arink lesprogramma’s samenstelt.

Zo weet je precies wat jou te wachten staat en wordt het praktijk-rij-examen direct al een stuk minder spannend!

Praktijkexamen halen bij CBR in regio Leiden

Wanneer je jouw rijbewijs wilt halen is het verplicht om praktijkexamen te doen bij het CBR. Ook in Alphen aan den Rijn en omgeving zijn er verschillende vestigingen van het CBR te vinden. Autorijschool Arink en andere erkende rijscholen zijn bij het CBR ingeschreven en daardoor bevoegd om rijles te geven. De examinatoren bij het CBR hebben al meer dan 10 jaar een rijbewijs en zijn zeer ervaren bestuurders. Na een intensieve opleiding zijn de examinatoren erkend om het examen te mogen afleggen.

Autorijschool Arink weet precies hoe je met het juiste lesprogramma naar het praktijkexamen toewerkt. Mocht je het praktijkexamen helaas niet halen? Dan kunnen wij laten zien op welke punten je jezelf kan verbeteren. Heb je vragen over het praktijkexamen? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!

Het praktijkexamen volgens het CBR
Arink rijexamen

Praktijkexamen halen in Alphen aan den Rijn met Autorijschool Arink

Autorijschool Arink is al sinds 2005 actief als rijschool. Stefan Arink is de oprichter van Autorijschool Arink. Hij heeft voor de oprichting meerdere jaren ervaring opgedaan bij erkende rijscholen. Al deze ervaring wordt ingezet tijdens het lesprogramma. Bij Autorijschool Arink hebben we voor een flexibele indeling van het lesprogramma gekozen. Zo kun je kiezen voor losse lessen of een compleet lesprogramma.

Tijdens de proefles en gedurende het lesprogramma proberen we in te schatten hoeveel rijlessen je nodig hebt om het praktijkexamen te halen. Wij kunnen dit vrij precies inschatten, waardoor je voldoende lessen krijgt en de kans dat je in één keer slaagt het grootst is.

Wanneer je kiest voor een lespakket zit het praktijkexamen verwerkt in de totaalprijs. Wanneer je rijlessen los afneemt wordt voor het examen €235,- gerekend. Via deze link vind je een overzicht van onze tarieven.

Afspraak maken voor je (eerste) rijles in Leiden of omgeving

Wil je snel, veilig en met plezier naar jouw praktijkexamen toewerken? Dan kun je het best beginnen met een proefles. Heb je al eens praktijkexamen gedaan en helaas het examen niet gehaald? Ook dan kunnen we jou begeleiden.

Maak direct een afspraak via stefan@autorijschoolarink.nl of bel naar 06 23 92 57 97 voor jouw eerste rijles.

 
Gereden kilometers
 
Geslaagden
 
Cursisten